utorok 4. septembra 2012

LADY BOX: Zázračná škatuľka

Ak nie práve o Lady Boxe, tak určite ste počuli o Douglas či Gloss Boxe. Ide o škatule, po ktorých túži takmer každá žena bez toho aby vedela čo konkrétne sa skrýva vo vnútri. Ak kliknete SEM, vložíte svoj mail, tak ste istou majiteľkou boxu, teda pokiaľ si to nerozmyslíte. V každom boxe sa nachádza 4 až 5 miniatúr luxusných kozmetických výrobkov (voňaviek, rôznych krémikov až po laky na nechty) + jeden výrobok v plnej veľkosti. Za box zaplatíte 10eur/mes. (každý mesiac chodí jeden) a je to skvelý spôsob ako sa dostať k všakovakým výrobkom a neminúť pritom majland. Miniatúrky sú taktiež skvelé v tom, že ak sa vám produkt nebude páčiť nemusíte hned zahadzovať plné balenie a taktiež je to výborný spôsob testovania novej kozmetiky, na ktorú by sme možno bežne nenarazili.


Toto je konkrétna verzia anglického Glossy Boxu.
Ja osobne sa na Lady Box nesmierne teším a určite budem stálou zákazníčkou.

A čo vy? Máte rady takéto "suprise" boxy či radšej viete, čo obsahuje váš nový nákup? :)

4 komentáre:

  1. Ja som počula, že priamo LadyBox neposiela na SR, iba do Čiech .. takže vraj slovenky majú smolu, alebo môžu platiť nechutné poštovné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keby posielali aj na Slovensko, to by bolo uplne super :) velmi sa mi paci tento napad...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám hrozne rada prekvapenia takže niekedy si určite doprajem nejaký ten boxík. A na Slovensko posielajú aj z Čiech a neplatí sa velké poštovné, Ladybox ťa vyjde na 11e a SenzaBox tiež tak nejak.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. omg! can’t imagine how fast time pass, after August, ber months time already and Setempber is the first Christmas season in my place, I really love it!

    OdpovedaťOdstrániť